Lezingen & Seminars

29 oktober 2020

Op maandag 26 oktober jl. verzorgden Martina Smit en Irini Dalpi op de 11e Landelijke Asbest Praktijkdag de sessie “Verzekeraars en asbestcalamiteiten; hoe verder na uitstel van het asbestdakenverbod?”.

03 maart 2020

Op donderdag 13 februari jl. hebben Martina Smit en Irini Dalpi op uitnodiging van de Stichting VRT (Vereniging voor Register Taxateurs) een workshop gegeven over de aansprakelijkheid van de taxateur. De opkomst was groot: in de zaal zaten maar liefst 132 leden-taxateurs, die zich bezighouden met voortaxaties voor verzekeringsdoeleinden.

15 november 2019

Vanaf 18 november 2019 komen meer dan 800 van de meest invloedrijke mensen uit de superjachtindustrie samen in Amsterdam voor de 26e editie van The Superyacht Forum in samenwerking met METSTRADE. Het driedaagse programma, met inspirerende keynote sprekers en dynamische workshopsessies, heeft als doel de industrie wakker te schudden en de evolutie in technologie en business development voor de volgende generatie te stimuleren.

23 september 2019

Wij nodigen geinteresseerden graag uit voor het mede door ons kantoor te organiseren seminar “Waarheidsvinding & De Waarheid” te houden op 31 oktober 2019 in het Zalmhuis in Rotterdam. Voor het programma van het seminar en het adres van de locatie verwijzen u naar de bijlage. 

Bij interesse kunt u zich (kosteloos) aanmelden op: info@mainportlawyers.com 

Wij zien uit naar een enerverende middag!

 

23 september 2019

De meest toonaangevende superjachtshow van de wereld, de Monaco Yacht Show, wordt van 25 tot 28 september 2019 gehouden in Port Hercules. De Monaco Yacht Show wordt elk jaar tegen het einde van september georganiseerd en trekt honderden exposerende bedrijven, een aantal van 's werelds grootste brokers en meest toonaangevende jachtbouwers en meer dan 30.000 bezoekers om de nieuwste innovaties en meest spectaculaire ontwerpen in de jachtindustrie te ontdekken. Elk jaar zijn er ongeveer 125 superjachten te bewonderen in en buiten de haven.

10 mei 2019

Op donderdag 16 mei a.s. vindt de tweede editie van het International Maritime Law Seminar in Singapore plaats. 

05 mei 2019

Van 6 tot en met 9 mei 2019 vindt Petrospot's voorjaarseditie van de Nederlandse BunkerExperience plaats in Rotterdam. De driedaagse BunkerExperience cursus vormt een combinatie tussen het opdoen van theoretische kennis in een lokaal en praktijkervaring, door onder meer het meevaren op een bunkerbarge en het onderzoeken van monsters in een lab. Op donderdag 9 mei 2019 zal Charlotte van Steenderen een presentatie geven over "Legal Aspects of Bunkering". 

12 oktober 2018

Van 7 tot en met 12 oktober 2018 vond het jaarlijkse IBA congres plaats in het Roma Convention Center - La Nuvola in Rome, Italië. Arnold en Charlotte van Steenderen zijn beiden lid van de IBA en haar Maritime & Transport Law Committee en zijn naar het congress in Rome gegaan om ons kantoor te vertegenwoordigen.

01 oktober 2018

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt in Londen de dertiende editie van het International Maritime Law Seminar plaats voor circa 250 genodigde Londense Insurance en Maritime Law specialists. Dit zeer succesvolle seminar voor de Londense markt wordt in Gibsons Hall gehouden. Namens ons kantoor zullen Arnold van Steenderen, Jasper Groen en Charlotte van Steenderen het Seminar bijwonen. Laatstgenoemde zorgt voor de Nederlandse inbreng en zal tijdens het Seminar een presentatie geven. 

Pagina's