Professionals

Van Steenderen MainportLawyers is een commercieel advocatenkantoor gespecialiseerd in het maritieme recht (haven & handel, transport, jachtbouw) en het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht (property, liability, CAR).

Vanwege de verdere ontwikkeling van de maritieme praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire en een advocaat-medewerker (meer dan 3 jaar ervaring) 

Vacature: advocaat-stagiaire 

Wij zijn op zoek naar talentvolle afgestudeerden die zich willen ontwikkelen tot advocaat in de maritieme praktijk. Wij zijn op zoek naar serieuze en enthousiaste kandidaten met affiniteit voor de maritieme praktijk, die na een kennismakingsperiode van tenminste zeven maanden als juridisch medewerker, in aanmerking komen voor een positie als advocaat-stagiair(e).

Het hebben gevolgd van relevante vakken (zeerecht, vervoerrecht, (internationaal) handelsrecht, verzekeringsrecht of soortgelijke vakken) en werkervaring in de relevante branche strekt tot aanbeveling.

Wij zijn alleen geïnteresseerd in kandidaten die met bovengemiddelde cijfers in het Nederlands privaatrecht (civiel effect is vereist) zijn afgestudeerd. Extra-curriculaire activiteiten worden gewaardeerd indien deze van nut zijn geweest in het ontwikkelen van eigenschappen die relevant zijn voor de functie van advocaat binnen de praktijken van ons kantoor.

Vacature: advocaat-medewerker (meer dan 3 jaar ervaring)

Voor onze maritieme praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat met meer dan 3 jaar ervaring in de maritieme praktijk, de Dispute Resolution praktijk of op het gebied van algemeen contractenrecht. Het werk bestaat zowel uit het voeren van civielrechtelijke en arbitrale procedures als het adviseren van cliënten op het gebied van verbintenissen- en procesrechtelijke vraagstukken, alles met een internationaal tintje. 

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een advocaat die op zijn vakgebied ook internationaal meetelt? Dan heeft Van Steenderen MainportLawyers belangstelling voor jou, mits je juridisch- inhoudelijk goed bent onderlegd, aantoonbare, zelfstandig opgedane, proceservaring hebt en belangstelling hebt voor de maritieme praktijk. Van Steenderen MainportLawyers biedt veel mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling.

Interesse? 

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een uitstekend salaris en een plezierige werkomgeving in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier (ook goed te bereiken met openbaar vervoer). Meer informatie of direct solliciteren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte van Steenderen via: 010- 266 78 66. Je motivatiebrief, Curriculum Vitae, cijferlijsten en scriptie kun je sturen naar: Charlotte van Steenderen (charlotte.vansteenderen@mainportlawyers.com).