Ondersteunend personeel

VOOR SPOEDIGE INDIENSTTREDING EEN JURIDISCH SECRETARESSE GEZOCHT!

Van Steenderen MainportLawyers, een op handel en scheepvaart gericht commercieel Rotterdams advocatenkantoor, zoekt voor spoedige indiensttreding een juridisch secretaresse (4 à 5 dagen per week).

Functieomschrijving:

Je functie omvat het ondersteunen van het secretariaat met alle voorkomende secretariële werkzaamheden, zoals: het verzorgen van de correspondentie, dossier- en agendabeheer, het uitwerken van dictaten, beantwoorden van de telefoon, verwerken van tijdschrijfformulieren, archiveren van dossiers etc. Goede typevaardigheden zijn een must. 

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een ervaren juridische secretaresse met een succesvol afgeronde secretariële (MBO of HBO-) opleiding. Daarnaast beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je stressbestendig, proactief, zelfstandig, flexibel en pragmatisch ingesteld. Tevens ben je accuraat, heb je ervaring met het uitwerken van dictaten, is je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend en beschik je over zeer gedegen kennis van alle MS Office software. Een typetest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie of direct solliciteren:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martina Smit via: 010 – 266 32 06. Je motivatiebrief en Curriculum Vitae kun je sturen naar: martina.smit@mainportlawyers.com