Martina Smit

Martina Smit

Martina Smit is in 2005 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Eerder werkte zij bij een beursmakelaar, verzekeraar en een assurantietussenpersoon. Daarna trad zij in dienst bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in transport- en verzekeringsrecht. In 2008 heeft zij de postacademische Grotius opleiding Transportrecht gevolgd en met succes afgerond.

Per 1 oktober 2009 trad zij in dienst bij ons kantoor en ingaande 2020 staat zij aan het hoofd van de droge en maritieme verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk.

Zij is lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschappen. Daarnaast is zij lid van verschillende verzekering-georiënteerde organisaties, zoals de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit (RABS), Cobra en de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC). Van deze laatste club is zij per september 2015 bestuurslid.

Zij geeft regelmatig presentaties op het gebied van verzekering en aansprakelijkheid. Zij levert met plezier een bijdrage aan de opleiding van studenten en (jonge) professionals. Martina heeft een bijzondere focus op ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en is een van de oprichters van de Brandzekerheidscan.